Bornova Belediye başkanımız Dr. Mustafa İduğ, CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo ve beraberindeki heyet STK Yerleşkemizi ziyaret etti.

Bornovamizda hayata geçirdiğimiz Turkiye’nin ilk ve tek Co Working konseptinde 350’yi aşkın STK’ya hizmet verdiğimiz Sivil Toplum Kuruluşları Yerleskesi’ndeki sunduğumuz imkânları ve buradaki projelerimizden bahsettik.

Ziyaretçilerimiz Ziyaret sırasında STK Yerleşkemizde devam eden STK Akademisi projesi katılımcıları ile Ege Latin Dansları Dernegi’nin kursiyerleri ile bir araya geldiler.

Hacer Hanım ve ekibiyle çok yakın zamanda kıymetli projelere imza atacağız. İlgileri için kendilerine teşekkür ediyoruz.